Bahçeli: Pazar günü yaşananlar rezilliğin dik alasıdır

MHP Genel Başkanı Bahçeli, “Pazar günü Ankara’da yaşananlar, rezilliğin dik alası, kepazeliğin zirvesidir.” dedi.

Bahçeli: Pazar günü yaşananlar rezilliğin dik alasıdır

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada, “Pazar günü Ankara’da yaşananlar, rezilliğin dik alası, kepazeliğin zirvesidir.” ifadelerini kullandı.

“Milliyetçi, ülkücü hareketi Gezivari provokasyonlarla kullanma çabasında olanlar baltayı taşa vurmuşlardır” diyen Bahçeli, “Şahsi ihtiraslarını yenemeyerek ülküdaşlarımızı sokaklara, tarlalara düşürme gayretine girenler, şunu bilsinler ki asla affedilmeyeceklerdir.” şeklinde konuştu.

“Genelkurmay Başkanına yönelik eleştirilerin anlaşılır tarafı yoktur”

Cumhurbaşkanının davetine icabet ederek kızının düğününe katılanGenelkurmay Başkanının şiddetle eleştirilmekte olduğunu dile getiren Bahçeli, şöyle devam etti:

“Bu eleştirilerin anlaşılır ve savunulur bir tarafı yoktur. Sayın Akar, son derece insani ve devlet teamülleri kapsamında görülebilecek bir görevi ifa etmiştir.”

Bahçeli, “Şehitlerin geldiği bir ortam gerekçe gösterilerek Genelkurmay Başkanı’nın malum düğüne katılmasını diline dolayanlar, her şeyden önce kahraman Mehmetçiğin moralini sıfırlamak ve terörle mücadeleyi sabote etmek isteyen çevrelerdir.” ifadelerini kullandı.

“Adaylar içerisinde tek ülkücü Koray Aydın”

Partisinin grup toplantısının ardından gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Bahçeli, bir gazetecinin, “Genel başkan adaylarından Koray Aydın’ın, Meral Akşener’e paralel yapının destek olduğu yönündeki eleştirilerini nasıl değerlendiriyorsunuz?” sorusu üzerine şunları kaydetti:

“Koray Aydın Bey ülkü ocaklarından yetişmiş değerli bir dava insanıdır. Partimizin bir çok kademesinde görev yapmıştır. Adayların içerisinde tek ülkücü kendisidir. Olayları görmüş ve uyarma görevini yapmıştır, tebrik ediyorum.” değerlendirmesinde bulundu. 

“Adaylarla ilgili incelemeler devam ediyor”

“Adayların ihraç edileceğini söyleniyor” sözleri üzerine Bahçeli, “İncelemelerimiz devam ediyor. Her gün disiplin kapsamına girebilecek yeni oluşumlar, tavırlar ve sözler var. Biraz sabırlı olursak mükemmel bir dosya hazırlanacak.” diye konuştu.

Bahçeli, delegelerden 900’e yakın imza topladığının söylendiğinin anımsatılıp, “Bu imza varsa gereğini yapmak gerekir mi?” sorusuna, “Mutlaka. 900 imzayı basın olarak bulmanızı tavsiye ederim, ne kadarı doğru ne kadarı yanlıştır. Zaten 900’ü bulmuşlarsa mesele bitmiştir.” karşılığını verdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X