Bahçeli’den, 15 milletvekiline tepki : Karşımızda demokrasinin katilleri vardır

MHP Genel Başkanı Bahçeli, “22 Nisan’da İP’e zorla geçirilen 15 CHP milletvekili, 18 gün sonra kendi mahallelerine dönmüşlerdir. Karşımızda demokrasi kahramanları değil, demokrasinin katilleri vardır ve alayı lekelidir.” dedi.

Bahçeli’den, 15 milletvekiline tepki : Karşımızda demokrasinin katilleri vardır

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP’ye geri dönen 15 milletvekiline ilişkin “Gözyaşlarıyla, boynu bükük şekilde, adeta pazarda alıcısını bekleyen zincirlenmiş köleler gibi 22 Nisan’da İP’e zorla geçirilen 15 CHP milletvekili, 18 gün sonra kendi mahallelerine dönmüşlerdir. Karşımızda demokrasi kahramanları değil, demokrasinin katilleri vardır ve alayı lekelidir.” dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, kişisel sosyal medya hesabı Twitter’dan açıklamalarda bulundu.

“15’liler olayı demokrasinin soysuzlaşması, milli iradenin inkarıdır” diyen Bahçeli, “Meşrutiyet meclislerinde bile yaşanmamış, siyasi tarihimizin hiçbir döneminde görülmemiş erdemsizlik ve ilkesizlik, CHP ile İP arasında geçen karanlık 18 gün içinde sahnelenmiştir. Tek kelimeyle yazıklar olsun.” ifadelerini kullandı.

Bahçeli, Cumhur İttifakı’na ilişkin, “Pensilvanya ile Kandil arasına sıkışmış siyaset bezirganlarına Türk milleti gereğini yapacak, günlerini gösterecek, beklenen ve hak ettikleri dersi Allah’ın izniyle verecektir. Cumhur İttifakı, zillet ittifakını boşa çıkaracak, sandıkta önüne katıp, kaçtıkları yere kadar kovalayacaktır.” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X