Bahçeli’den ‘Barzani’ açıklaması

MHP Genel Başkanı Bahçeli, “Barzani çetesi, 25 Eylül’de bağımsızlık referandumu yapacakmış. Bunun adı ‘rezalet, melanet, ihanettir’. Buna izin verilemez, buna göz yumulamaz.” dedi.

Bahçeli’den ‘Barzani’ açıklaması

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sosyal paylaşım sitesi Twitter’daki hesabından açıklamalarda bulundu. 

 

2016-2017 eğitim ve öğretim yılı tamamlanarak yaz tatiline geçildiğini, çocukları karne heyecanı sardığını belirten Bahçeli, karnenin görünüşte bir kağıt parçası olsa da bir dönemin özeti, gösterilen çabaların semeresi, çalışma ve mücadelenin sonucu olduğunu kaydetti.

 

Bahçeli, “Karneye değil karaktere bakalım. Nota değil niyete, kemiyete değil keyfiyete dikkat edelim. Kırık düzelir, az çoğalır, yüksek de düşebilir.” paylaşımında bulundu.

 

“Sanıyorum kripto eller devrede”

 

Bahçeli, mecazi anlamda da olsa karnenin sadece okullarda verilmediğini, hayatın her alanı ve tarafının aslında bir imtihan ve mücadele sahasından ibaret olduğunu belirterek, şu değerlendirmelerde bulundu:

 

“Mesela adalet karnemize bakalım, adeta damatların kalemiyle kapkara kesilmiş durumda. Kayırma, arkalama, hatır almış başını yürümüş halde. Adaletten kurtulmak için ille de meşhur ve mevki sahibi birisinin damadı, yakını, akrabası, onu bunu mu olmak lazım? Madem bir kişi suçsuz, niye tutuklanır? Hadi tutuklandı, niye bırakılır? Sanıyorum kripto eller devrede, kaos emelleri siyasi çemberdedir.”

 

Milli bekanın karnesine de değinen Bahçeli, “Barzani çetesi 25 Eylül’de bağımsızlık referandumu yapacakmış. Bunun adı ‘rezalet, melanet, ihanettir’. Irak’ın toprak bütünlüğünün bozulmasının en ağır yankısı Türkiye’den hissedilecektir. Buna izin verilemez, buna göz yumulamaz.” ifadesini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X