Bahçeli’den Kâbe maketi tepkisi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, son günlerde Türkiye’de tartışma konusu olan Kuran tasarımlı pasta ile İstanbul’da Üsküdar Belediyesi’nin hazırladığı Kabe maketlerini eleştirdi.

Bahçeli’den Kâbe maketi tepkisi

Twitter’dan açıklama yapan Bahçeli, şunları söyledi:

istismarcılar için din farklı “Dini siyasete alet eden münafık ve gıybet ehlilerini kimse unutmayacak. İstismarcılar için din, farklı manadadır. Sakal-ı Şerif’i VIP salonlarına getirten bakanları bu millet unutmadı. Tokat’ta Kuran-ı Kerim tasarımlı pasta hazırlayan, bu pastayı keserek yiyenleri tarif ve izah edecek sözcükler henüz sözlüklerde yoktur. Hadi rüşveti yediniz, hadi haramı yediniz, hadi her şeyi yediniz yuttunuz ama Kuran-ı Kerim’den ne istediniz? Cahiliye döneminde, her akşam helvadan put yapıp ertesi gün çöl sıcağında acıkınca yiyenler, Kuran-ı Kerim’den pasta yapıp yiyenlerle esasen aynıdır. Cahiliye devri putları olan Hübel, Lat, Menat ve Uzza tekrar ayaklanıyor, ayağa kaldırılıyor. Nemrut kol geziyor, Firavun tur atıyor. Şükrediyorum ki kız çocuklarını diri diri gömmeye kalkan veya niyetlenen iblis piyonları, insanlık düşmanları şimdilik görülmüyor. Ya Üsküdar Belediyesi’nin yaptığına ne demeli? Asr-ı Saadet Köyü kuruyorlar; Kabe’nin, Hira Dağı’nın, Muallak Taşı’nın maketini yapıyorlar! 

SAPIKLIK DERYASI

Yüce dinimizi, ruhumuza zemzem suyu şifası veren değerlerimizi sömürenler, sapkınlık ve sapıklık deryasında yüzüyor. Her bakana uçak almayı hedefleyen, hırsızlığı baş tacı eden, Patrikhane’de Ermeni çetelerini anmayı öven zihniyet batıyor, bitiyor, çöküyor. Günah batağında çırpınan, maneviyat ticareti yapan meymenetsizler son kozlarını oynuyor.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X