‘Bahçeli’yi muhatap almayacağım’

Cumhurbaşkanı Erdoğan, hükümet kurma görevinin Kılıçdaroğlu’na verilmesi seçeneğine ilişkin, “Şartlar çok değişti, nihai noktayı görelim ondan sonra kararımızı veririz” dedi.

‘Bahçeli’yi muhatap almayacağım’

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize’de cuma namazı çıkışında gazetecilere yaptığı açıklamada, hükümet kurma görevinin CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’na verilmesi seçeneğine ilişkin, “Şartlar çok değişti, nihai noktayı görelim ondan sonra kararımızı veririz.” dedi.

Erdoğan, AK Parti ile CHP arasındaki koalisyon görüşmesiyle ilgili de “Dünkü netice aslında belirleyici bir netice değil.” ifadelerini kullandı.

Erdoğan, Başbakan Davutoğlu’nun MHP Genel Başkanı Bahçeli ile yapmayı planladığı görüşmeye ilişkin, “Bu görüşmeden sonra nasıl bir tablo ortaya çıkar onu o zaman görüp, ona göre nihai durumu değerlendirmemiz gerekiyor” dedi.

BAHÇELİ’Yİ BU KONULARDA MUHATAP ALMAYACAĞIM

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Devlet Bahçeli de Sayın Başbakanın sizin etkinizde kalmaması gerektiği uyarısında bulundu” sorusuna da, “Sayın Bahçeli’yi bu konularda muhatap almayacağım. Çünkü bu süreler içinde makamımla, şahsımla, ailemle ilgili edep sınırlarını çok aşan ifadeler kullanmıştır. Onun için muhatap almayacağım. Onunla ilgili tüm süreçler yasaldır. Yasalar hakkım olarak neyse bunları kullanıyorum” diye  yanıtladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X