Bahram finalde

Hatay’da devam eden Türkiye Büyük Erkekler Ferdi Boks Şampiyonası’nda mücadele eden Büyükşehir Belediyesporlu Bahram Muzaffer, yarıfinalde Elazığlı sporcu Mustafa Acı’yı yenerek finale yükseldi.

Bahram finalde

Türkiye Boks Federasyonu tarafından Hatay’ın İskenderun ilçesinde düzenlenen Türkiye Büyük Erkekler Ferdi Boks Şampiyonası’nda finale kalan sporcular belli oldu. 

İskenderun Spor Salonu’nda düzenlenen Türkiye Büyük Erkekler Ferdi Boks Şampiyonası’nda yarı final karşılaşmaları tamamlandı. 10 sıklette 137 sporcunun katılımıyla başlayan organizasyonda rakiplerini bir bir geçen Büyükşehir Belediyesporlu Bahram Muzaffer adını finale yazdırmayı başardı. Bugün tamamlanacak.

RİNGDE BÜYÜK GÜN

Şampiyonada +91 kiloda ringe çıkan başarılı sporcu, yarıfinalde Elazığlı boksör Mustafa Acı ile karşı karşıya geldi. Rakibini mağlup etmeyi başaran Bahram Muzaffer, bugün finalde Ali Eren Demirezen ile şampiyonluk için karşılaşacak. 

2 kez Bursa’yı Olimpiyat’larda temsil etme başarısı gösteren Bahram Muzaffer finale kalma başarısı gösterirken, kürsüyü garantilediği için milli takım kampına katılma hakkını da elde etti. 10 sıklette yapılan şampiyonada final maçları bugün saat 11.30’da başlayacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X