Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Bahşiş almak için canlarını hiçe sayıyorlar

Bursa’da Kent Meydanı’ndaki trafik lambalarında, gelin arabasının önünü kesip, canlarını hiçe sayarak bahşiş toplamaya çalışan çocuklar kameralara yansıdı

Bursa'da Kent Meydanı'ndaki trafik lambalarında, gelin arabasının önünü kesip, canlarını

Görüntüler, Bursa’nın merkez Osmangazi İlçesi Kent Meydanı traifk lambalarında kaydedildi. Fevzi Çakmak Caddesi yönüne giden gelin arabası ve konvoyu gören çocuklar, otomobillerin üzerine atlayarak bahşiş istedi. Çocuklardan birinin gelin arabasının kaputuna dayanarak gitmesini engellediği görülürken, bir çocuğun da konvoydaki diğer bir aracın önündeki yola oturması ve canını hiçe sayması kameralar tarafından görüntülendi.

 

Akan trafikteki tehlikeli bahşiş oyunu, polis ekiplerinin gelmesi ile son buldu. Bahşişi alamayan çocuklar, kaçarak bölgeden uzaklaştı.


Avatar Seç KAPAT
Bursa Olgunlaşma Enstitüsü, Bursa İl Millî Eğitim Müdürlüğü koordinasyonunda yürütülen
Sıradaki Haber Bursa Olgunlaşma Enstitüsü’ne Budapeşte’de yapay zeka eğitimi