Bahşiş kutusunu çalarken kameralara böyle yakalandı

Bursa’da bir pastaneye giren hırsız, 2 dakika içinde bahşiş kutusunu çalarken, o anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Bahşiş kutusunu çalarken kameralara böyle yakalandı

Edinilen bilgiye göre, kimliği henüz tespit edilemeyen bir kişi, gece 04.12 sıralarında şehir merkezindeki bir pastanenin açık olmasını fırsat bilerek, dükkanı dışarıdan izlemeye başladı. Daha sonra pastane çalışanlarının boş anını yakalayan hırsız, sessiz bir şekilde içeri girerek, garsonlara ait bahşiş kutusunu çaldı. Kutunun olmadığını saatler sonra fark eden çalışanlar, güvenlik kameralarına bakınca durumu fark etti. 

Rahat tavırları ile sessiz bir şekilde kutuyu çalan hırsız güvenlik kameralarından kaçamadı. Pastane çalışanları durumu polis ekiplerine bildirdi. Ekipler güvenlik kameralarını incelemeye alarak hırsızı yakalamak için çalışma başlattı. 

Pastane çalışanı Cavit Mert Türk, “Gece arkadaşlarımız poğaça çıkardığı sırada bir kişi içeri gelerek tip kutusunu çalıp gitmiş. Tip kutusu gece gündüz değişiyor. Sabah geldiğimizde göremedik. Daha sonra güvenlik kameralarını izledik. Bir şahıs çalıp götürmüş” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X