‘Bak bakalım saçlarım peruk mu?’

ABD’deki başkanlık seçimleri için aday adayı olan emlak kralı Donald Trump, saçları hakkında çokça dile getirilen iddiayı uygulamalı olarak yalanladı.

‘Bak bakalım saçlarım peruk mu?’

ABD’de başkanlık seçimlerinde Cumhuriyetçi Parti’nin aday adaylarından Donald Trump, Güney Carolina Eyaleti’ne bağlı Greenville’de destekçileriyle bir araya geldi. 

Adaylığı ile ilgili çalışmaları konusunda bilgi veren Trump, bir ara espri yaparak “Saçlarımın peruk olduğu sanılıyor ama yemin ediyorum ki kendi saçlarım” dedi. Emlak kralı Trump, daha sonra kendisini destekleyen Mary Margaret Bannister isimli kadını sahneye davet ederek, saçlarını çekmesini istedi. Bannister, Trump’ın saçlarını kuvvetlice çekti ve kendisine uzatılan mikrofana “Evet gerçekten de onun saçı” dedi. Saçlarının şiddetli bir şekilde çekilmesi sonucu acı çektiği anlaşılan Trump, konuşmasına kafasını bir süre ovduktan sonra devam edebildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X