Bak sen şu Namoğlu’na!

Beşiktaş’ı ziyaret eden MHK Başkanı, son saniyelerde yaşanan pozisyona penaltı yorumu yaptı.

Bak sen şu Namoğlu’na!

Beşiktaş-Bursaspor maçının son saniyelerinde yaşanan penaltı pozisyonu tartışılmaya devam ediyor. Şener’in uzatma bölümlerinde Kerim’e yaptığı harekete penaltı düdüğü çalan Mustafa Kamil Abitoğlu’nun bu kararı Bursaspor camiasından büyük tepki çekmişti. Merkez Hakem Kurulu Başkanı Yusuf Namoğlu ise Liverpool maçı öncesi Nevzat Demir Tesisleri’ne giderek, Beşiktaş’lı futbolcularla bir araya geldi. Namoğlu’nun, Avrupa Ligi’ndeki zorlu müsabaka nedeniyle Beşiktaşlı oyunculara değişen kurallarla ilgili bilgilendirme yaptığı belirtildi.

FERNANDAO’NUN HAREKETİ KIRMIZI

Yusuf Namoğlu’nun, bu arada Bursaspor maçındaki penaltı pozisyonunu da değerlendirdiği öğrenildi. MHK Başkanı’nın, bu pozisyon için ‘Kerim, Şener’in önüne geçtiği için ona arkadan yapılan müdahale nedeniyle maçın hakemi Mustafa Kamil Abitoğlu doğru bir karar verdi. Fakat hakemin, Fernandao’nun, Pedro Franco’nun göğsüne doğru tabanıyla yaptığı hareket nedeniyle Bursasporlu oyuncuya kırmızı kart göstermesi de gerekiyordu’ ifadelerini kullandığı kaydedildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X