Bak sen şu Totti’ye!

Roma’nın kaptanı Francesco Totti, Lazio derbisinde attığı beraberlik golünün ardından cep telefonuyla selfie çekip sevincini ölümsüzleştirdi.

Bak sen şu Totti’ye!

İtalya Serie A’nın 18 haftasında Roma ile Lazio dev derbide karşı karşıya gelirken, kaptan Francesco Totti yaptığı hareketle mücadeleye damga vurdu. Yılların eskitemediği tecrübeli yıldız, Lazio karşısında skoru 2-2’ye getiren golü attıktan sonra çok konuşulan bir gol sevincine imza attı. 38 yaşındaki süperstar, 64. dakikada attığı takımının ve kendisinin ikinci golünün ardından saha kenarına geldi. 

Totti, kendisine verilen akıllı telefonla Roma’nın fanatik taraftarlarının bulunduğu ünlü güney kale arkası tribünlerini arkasına alıp “selfie’ (özçekim) yaparak golünü kutladı. Romalı taraftarlar da maç boyunca ve sonunda takım kaptanları lehine tezahüratta bulundu. Francesco Totti’nin gol sevinci, kısa süre içinde sosyal medyada da en çok konuşulan konular arasına girdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X