Bak şu Bakkal’a!

Kupa maçının hakemine tepki gösterdi ve şu cümleyi kullandı: ‘Bursaspor stadyumu bitip de orada final oynaması gerekiyorsa böyle şeylere gerek yoktu.’

Bak şu Bakkal’a!

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Bursaspor maçının hakemi Halis Özkahya’ya tepki gösterdi.

 

Uğur’un oyundan atılmasının kendilerini etkilediğini ifade eden Bakkal, ‘Yayıncı kuruluşa -ben maçı izlemeden pek yorum yapmak istemiyorum- dedim ama dünden beri iki kez maçı izledim. İnanılmaz derecede formsuz hakemler vardı. Çünkü birinci sarı kartta üç yer gösterip de ilk hatasında kartı gösteriyorsanız bu bir hata. Şener oyuncumuzun kolundan çekiyor düşürüyor ama bizim futbolcumuz atılıyor. Ondan sonrada çorap söküğü gibi çözülüyor. Mesela bir penaltı pozisyonu var, verse hiç kimse birşey diyemez. Kimseyi suçlamak anlamında söylemiyorum ama eğer Bursaspor stadyumu bitip de orada final oynaması gerekiyorsa böyle şeylere gerek yoktu. Bursaspor zaten iyi takım. 2-0’ı yakalamışken 10 kişi kalmasaydık turu atlayan taraf rahatlıkla biz olurduk’ ifadelerini kullandı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X