Bakambu için 10 milyon Euro istedik

İspanyol kulübü 8 milyon Euro’luk teklifi resmen yaptı. Başkan Recep Bölükbaşı 10 milyon Euro’da diretirken, tarafların 9 milyon Euro’ya el sıkışması bekleniyor.

Bakambu için 10 milyon Euro istedik

Bursaspor’da Cedric Bakambu’nun yuvadan uçması an meselesi… Gerek İnter, gerek Lazio, gerekse Arap ülkelerinden birçok talibi olan 24 yaşındaki Fransız oyuncu için La Liga ekiplerinden Villarreal dün Bursaspor’un kapısını resmen çaldı. İspanyol kulübünün yetkilileri dün yeşil beyazlı kulübün Almanya’da kamp yaptığı Marienfeld’e giderek Başkan Recep Bölükbaşı ve Futbol Şube Sorumlusu Necmettin Kocaman’la görüştü.

9’A BU İŞ BİTER

Başkan Bölükbaşı’nın bonservis ücreti olarak 10 milyon Euro talep ettiği, Villarreal kulübünün ise 8 milyon Euro verdiği öğrenildi. Görüşmenin oldukça olumlu bir havada yapıldığı belirtilirken, birkaç gün içerisinde tekrar biraraya gelecek olan tarafların 9 milyon Euro’ya el sıkışması bekleniyor. Bakambu’nun da kariyeri açısından La Liga’da forma giymeye sıcak baktığı belirtildi.

FARKINI GÖSTERDİ

Bursaspor’un geçtiğimiz sezon başı Fransa’nın Socheaux takımından 1 milyon 800 bin Euro bonservis bedeline transfer ettiği Fransız futbolcu kısa zamanda kalitesini ortaya koymuştu. Geçen sezon lig ve kupada 39 maça çıkan, 21 gol atan ve 7 asistlik bir performans gösteren Bakambu için daha önce İtalyan ekiplerinden gelen teklifler reddedilmişti. Bakambu bu fiyatları satıldığı taktirde Bursaspor tarihinin en pahalı oyuncusu olacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X