Bakambu için teklifler var

Fransız futbolcu için menajerlerin teklifler getirdiğini ifade eden Başkan Recep Bölükbaşı ‘İyi bir rakam olursa değerlendiririz’ dedi.

Bakambu için teklifler var

Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, transfer çalışmaları hakkında bilgi verdi. Takıma katılacak isimlerle ilgili temasların sürdüğünü ifade eden Bölükbaşı, ‘Transferi kamp bitimine kadar sonuçlandırmak istiyoruz. Temasta olduğumuz isimler var. Sivassporlu Aatıf görüştüğümüz isimlerden birtanesi. Biz açıklamıyoruz ama odamızda böcek var herhalde. Bu gibi şeyler konuşulmadan basına düştüğü zaman sıkıntıya giriyor’ diye konuştu. 

BRİAND DÜŞÜNÜYOR

Jimmy Briand hakkında da konuşan Bölükbaşı, ‘Kendisiyle görüşüyoruz. Teklifimizi yaptık, bekliyoruz. Düşünüyor şuanda. Değerlendirmesini yapacak ve bize dönecek’ dedi. Bakambu’ya teklifler geldiğini ifade eden Başkan Bölükbaşı, ‘Menajerlerin getirdiği teklifler var. İyi bir rakam olursa değerlendiririz. Bakambu giderse yerine bir isim bakacağız. Savunmanın sağına da bir ismim düşünüyoruz. Hedefe götürecek oyuncular bakıyoruz’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X