Bakambu kalıcı gibi

Villarreal rakamı 7.2 milyon Euro’ya çıkardı, Bursaspor yine kabul etmedi.

Bakambu kalıcı gibi

İspanyol kulübü 6 milyon Euro’luk teklifine zam yaptı ama Başkan Recep Bölükbaşı ve Ertuğrul Sağlam, Cedric Bakambu’nun satılmaması yönünde görüş birliğine vardı. 8 milyon Euro’dan aşağıya gelecek tekliflere kapı kapatıldı.

Almanya kampının yıldızları arasında yer alan Cedric Bakambu’nun Bursaspor’daki geleceği de şekillenmeye başladı. Özellikle hazırlık maçlarında sergilediği performansla hem yönetimin hem de teknik heyetin kafasını karıştıran Fransız futbolcunun takımda kalması yönünde karar alındığı öğrenildi.

RAKAMI YÜKSELTTİLER

Bakambu’yu transfer edebilmek için Almanya kampında menajerler aracılığıyla Bursaspor’a 6 milyon Euro bonservis bedeli teklif eden İspanya’nın Villarreal kulübünden 10 milon Euro talep edilmiş. İspanyol kulübü son olarak rakamı 7.2 milyon Euro’ya çıkardı ama yeşil beyazlı yönetim bu teklifi de geri çevirdi.

DEVAM EDECEK

Başkan Recep Bölükbaşı’nın, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’la görüşerek Cedric Bakambu’nun takımdan ayrılmaması yönünde görüş birliğine vardığı ve 8 milyon Euro’dan aşağıya gelecek tekliflerle de ilgilenmeme kararı aldıkları öğrenildi. Bakambu çok astronomik bir teklif gelmediği sürece bu sezon Bursaspor forması giymeye devam edecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X