Bakambu La Liga’ya gidiyor

Maddi anlamda zor günler geçiren yeşil beyazlılarda yönetimin bu transfere onay verebileceği öne sürüldü. Fransız futbolcu ayrılırsa 29 yaşındaki Jimmy Briand gelecek.

Bakambu La Liga’ya gidiyor

Bursaspor’un Fransız forveti Cedric Bakambu, transferde gündeme oturdu. Uzun süredir ismi gerek Lazio, gerek İnter, gerekse Arap ülkelerinin takımlarıyla anılan 24 yaşındaki oyuncu için asıl gerçek ortaya çıktı. Bu ismi sayılan kulüplerinden hiçbirinin yeşil beyazlı kulübe resmi bir teklif yapmadığı ortaya çıkarken, La Liga ekiplerinden Villarreal’in yeşil beyazlı kulübe 8 milyon Euro’luk bir öneri sunduğu öğrenildi.

ÖNEMLİ BİR GÜÇ

Bursaspor yönetiminin gelen bu teklif karşısında düşünmek için süre istediği ve bu transfere onay verebileceği öne sürüldü. Geçen sezon Fransa’nın Socheaux takımından 1 milyon 800 bin Euro bonservis bedeline transfer edilen Bakambu, dikkat çekci bir performans göstermişti. 39 maçta rakip fileleri 21 kezsarsan ve yaptığı 7 asistle de takımın en önemli hücum güçlerinden biri olan Fransız futbolcunun da La Liga’da forma giymek istediği belirtildi.

GİDERSE JİMMY BRİAND GELİYOR

Bakambu’nun menajerinin birkaç gün içerisinde bugün başlayacak olan Almanya kampına giderek Başkan Recep Bölükbaşı ile biraraya geleceği belirtildi. Bu arada Bursaspor, takımdan Bakambu’nun ayrılması durumunda Jimmy Briand’ı kadrosuna katacak. 29 yaşındaki oyuncuyla görüşmelerini hızlandıran ve büyük oranda anlaşan yeşil beyazlıların, bu transferleri önümüzdeki haftaya kadar sonuçlandırması bekleniyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X