Bakan Akif Çağatay Kılıç Ayvacık’ta

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, vatandaşların 1 Kasım seçimlerinde Türkiye’nin birliğine, kardeşliğine en güzel cevabı vereceğine inandığın…

Bakan Akif Çağatay Kılıç Ayvacık’ta

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, vatandaşların 1 Kasım seçimlerinde Türkiye’nin birliğine, kardeşliğine en güzel cevabı vereceğine inandığını kaydetti. Bakan Çağatay Kılıç, Samsun’da sürdürdüğü seçim çalışmaları kapsamında Ayvacık ilçesinde partililer ve esnafla bir araya geldi. Burada bir konuşma yapan Bakan Çağatay Kılıç, muhalefetin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın muhtarlarla düzenlediği toplantıları eleştirmesine tepki göstererek, “Onlar eleştiredursun, muhtarlarımız biliyor ki bu kendilerine verilmiş özel bir değerdir” diye konuştu. Bakan Çağatay Kılıç, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun muhtar maaşlarının yeni belirlenecek olan asgari ücrete göre bin 300 TL’ye çıkacağını da hatırlatarak “Hayırlı uğurlu olsun” dedi. Bakan Çağatay Kılıç, Ayvacık’a bugüne kadar önemli hizmetlerde bulunduklarını, bunun en yakın şahidinin ise Ayvacıklılar olduğunu belirterek, “7 Haziran seçimlerinden 1 Kasım’a kadar geçen şu süreçte neler yaşadığımızı da en iyi sizler biliyorsunuz. Ben inanıyorum ki 1 Kasım seçimlerinde sizler sandık başına geçtiğinizde bunun gereğini yapacaksınız. Aynı zamanda ülkemizin birliğine kardeşliğine kastedenlere de en güzel cevabı vereceğinizi inanıyorum” şeklinde konuştu. AYVACIK’A SU SPORLARI MERKEZİ Bakan Çağatay Kılıç, Ayvacık’a yapacakları yatırımların artarak devam edeceğini belirterek, “İnşallah belediye ve ilçe başkanımız bu yatırımların takipçisi olacak. Su sporları merkezimiz inşallah en yakın zamanda aktif bir şekilde hizmet verecek. Seçim beyannamemizde ortaya koyduğumuz vaatlerimizi biliyorsunuz ama bu vaatler sadece vaat değil aynı zamanda bir hükümet programıdır. Bunu değerlendirip ona göre oy kullanacağınıza inanıyorum” açıklamasında bulundu. Öte yandan Bakan Çağatay Kılıç, Ayvacık’taki toplantı öncesinde cuma namazını Çarşamba TOKİ Camii’nde kıldı. Cuma namazı sonrası vatandaşları kırmayarak onlarla fotoğraf çektiren Bakan Çağatay Kılıç, imam hatipli gençlerle de bir süre sohbet etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X