Bakan Bozdağ’dan projelere yeşil ışık

Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Adliye Sarayı ve yanında inşa edilmesi düşünülen Şelale Park projesine ilişkin dosyayı Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’a sundu.

Bakan Bozdağ’dan projelere yeşil ışık

NEVZAT OKUMUŞ

Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Bursa’ya gelen Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ile bir araya gelerek, Adliye Sarayı ve yanında belediyece inşa edilmesi düşünülen Şelale Park projesine ilişkin dosyayı sundu. 

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’a, bir süre önce hazırlanan Adliye Sarayı binası projesi ile Orhangazi Belediyesi tarafından hazırlanan Şelale Park projesinin bütünleştirilmiş hali için hazırlanan proje hakkında detaylı bilgi aktardı.

 

Adliye Sarayı ve Şelale Park projesini inceleyen Bakan Bekir Bozdağ, hazırlanan projeye tam not verdi. Proje dosyasını alan Bekir Bozdağ’ın, Adliye binası ihale hazırlığı için talimat verdiği ve Şelale Park ile birleştirilmesinin de projeye ayrı bir güzellik katacağını söylediği kaydedildi.

 

Önceki yıl yatırım programına alınan Adliye Sarayı’nın, Adliyeyi Hükümet Konağı’nın bir bölümünde vermekte olduğu hizmet sıkışıklığından kurtaracağı belirtildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X