Bakan Çelik ve TOBB Başkanı Hisarcıkloğlu’ndan Burkay’a ziyaret

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Türkiye Odalar ve Borsalar Başkanı (TOBB) Yönetim Kurulu Başkanı Rifat Hisarcıkloğlu, Türk-İş Başkanı Ergün Atalay ve Vali Münir Karaloğlu, by-pass ameliyatı olan BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay’ı

Bakan Çelik ve TOBB Başkanı Hisarcıkloğlu’ndan Burkay’a ziyaret

Bakan Çelik, Rifat Hisarcıklıoğlu ve beraberindekileri BTSO Meclis Başkanı Remzi Topuk ile başkan yardımcıları ve yönetim kurulu üyeleri ile İbrahim Burkay’ın yakınları karşıladı. Acıbadem Bursa Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Nadir Şener’den bilgi alan Faruk Çelik ve Rifat Hisarcıklıoğlu, Burkay’ın sağlık durumunun iyiye gitmesinden duydukları memnuniyeti ziyaretçi defterine yazarak hastaneden ayrıldı.

BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, 12 Ağustos Çarşamba akşamı, göğüs ağrısı şikayetiyle Bursa Acıbadem Hastanesi’ne gitmiş, burada by-pass ameliyatı olmuştu. Başhekim Prof. Dr. Şener, İbrahim Burkay’ın genel sağlık durumunun her geçen saat daha da iyiye gittiğini ifade etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X