Bakan Çelik’ten bayram mesajı

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, “İslam aleminin kalbi olan Medine’deki saldırıları da dikkate aldığımız zaman peygamberimizin metfun bulunduğu, mübarek naaşının bulunduğu şehre eğer saldırı oluyorsa, ister istemez bu bütün müminler üzerinde

Bakan Çelik’ten bayram mesajı

Bayram namazını merkez Yıldırım İlçesi’ndeki Yıldırım Beyazıd Camisinde kılan Çelik, daha sonra vatandaşlarla bayramlaştı.

Çelik, camiden ayrılırken gazetecilere yaptığı açıklamada, tüm vatandaşların İslam aleminin Ramazan Bayramını kutladı.

Ramazan ayına ve bayramına üzüntüyle girildiğini belirten Çelik, şöyle konuştu:

“Maalesef İslam aleminin kalbi olan Medine’deki saldırıları da dikkate aldığımız zaman peygamberimizin metfun bulunduğu, mübarek naaşının bulunduğu şehre eğer saldırı oluyorsa ister istemez bu bütün müminler üzerinde yara oluşturuyor. Dolayısıyla bu bayramı buruk kutladığımızı belirtmek istiyorum. İnşallah bundan sonra İslam aleminin üzerinden bu sis perdeleri kalkar. Birlik ve beraberlik içerisinde bayramlara yaraşır bir şekilde idrak ederiz temennisinde bulunuyorum. Ramazan ayı boyunca şehitlerimiz oldu. Şehitlerimize de Allah’tan rahmet diliyorum. Mekanları cennet olsun. Milletimizin bayramını tebrik ediyorum.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X