Bakan Çelik’ten birlik mesajı

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik ve Vali İzzettin Küçük İznik Batum ve Kafkas Kültür Derneği’nin iftarında İzniklilerle bir araya geldi. Bakan Çelik konuşmasında birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Bakan Çelik’ten birlik mesajı
Dernek üyeleri ve sivil toplum kuruluşu yetkilerinin katıldığı iftar programında konuşan Belediye Başkanı Osman Sargın, “Sayın Faruk Çelik’in önceki bakanlık dönemlerinde İznik’e bir çok konuda desteklerini gördük. Tarım Bakanı olarak da bundan sonra pek çok konuda yardım alacağımıza eminim” dedi.
 
İznik halkının çok şanslı olduğunu ifade eden Bursa Valisi İzzettin Küçük ise, “İznik adını pek çok defa duymuştum ama bu ilk gelişimde görüyorum ki, İznik gerçekten yaşanmaya değer bir yerleşim yeri” diye konuştu. 
 
 
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik ise Ramazan ayının önemine dikkat çeken konuşmasında, birlik beraberlik mesajı verdi. Çelik, “Bizler bir olursak, birlikte olursak, altından kalkamayacağımız hiçbir sorun kalmaz. Bizler Ramazan ayının huzurunu yaşarken bazı kalleşler Ramazan ayının farkında olmadan katliamlara imza atabiliyor. Bizler bu güçlere ülke olarak dimdik durmak zorundayız. Ülkemizin son yıllarda gösterdiği ekonomik gelişmesinin önüne geçmek istedikleri apaçık ortadadır. Önceden ne diyorlardı, hizmetler yatırımlar hep batıya oluyor doğuya hizmet gitmiyor deniyordu. Şimdi aynı hizmetler Urfa’ya, Diyarbakır’a, Bitlis’e kısaca 81 vilayete hizmet gidiyor. Artık bahaneleri yok. Dünya petrol ihtiyacını unuttu artık. Ülkeler su ihtiyacını karşılamanın derdinde. Bizim ise böyle bir derdimiz yok. Suyumuz var, ekonomimiz de tıkır tıkır işliyor. Ülke olarak özellikle gençlerimiz bu tuzaklara düşmesinler bizlere devletine güvensinler” diye konuştu.
 
Faruk Çelik konuşmasının devamında, “İznik için en önemli konumuz özellikle baraj konusudur. Yıllardır süren barajın bir an evvel bitirilmesi için yetkili mercilerle görüşmelerimiz devam ediyor. İznik çiftçisinin tarlasını yüksek bir elektrik parası ödeyerek sulamaktan kurtaracağız” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X