Bakan Çelik’ten yeni uygulama

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, sosyal paylaşım sitesi Twitter’dan çeltik üreticilerine yaptığı çağrı üzerine, kendisini arayanlarla telefonla görüştü.

Bakan Çelik’ten yeni uygulama

Çeltik üreticilerinin yanı sıra tarım ve hayvancılık alanındaki çeşitli meslek gruplarında faaliyet gösteren yaklaşık 40 kişi, 1 saat içerisinde Çelik’e sorunlarını iletti, görüşlerini aktardı. 

Çelik, yoğun bir telefon trafiği ile karşı karşıya kaldıklarını ancak çok farklı sorunları dinleme fırsatlarının olduğunu belirterek, şunlar8ı kaydetti: ”Güzel tarafı, 1 dönümlük yeri olup o araziyi nasıl değerlendireceğini soran Fatsalı çiftçimizden, on binlerce dönüm yere sahip olan Trakya’daki çiftçimize kadar her kesimin sorunlarını birinci ağızdan dinleme imkanınız oluyor. Bu bizim için de eğitici, vatandaşın da yetkililere ulaşması ve sorunlarının çözüme kavuşması açısından daha ümit var ve geleceğe daha sağlıklı bakma imkanı sağlıyor. Bu uygulamayı bugün itibarıyla başlattık ve devam edecek.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X