Bakan Kaya, kazada yaralanan Vatansever’i ziyaret etti

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Bursa-Ankara karayolunda dün meydana gelen ve 7 kadının hayatını kaybettiği, 39 kişinin yaralandığı trafik kazasına ilişkin, “Çok acı bir olay yaşadık. Ailelerine, milletimize başsağlığı diliyorum.

Bakan Kaya, kazada yaralanan Vatansever’i ziyaret etti

Bakan Kaya, ilk olarak dünkü kazada yaralanan Şirin Vatansever’i tedavi gördüğü Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ziyaret etti. Kaya, Vatansever’in sağlık durumuyla ilgili bilgi aldıktan sonra, trafik kazasından duyduğu üzüntüyü dile getirerek, ailelere her türlü desteği vermeye hazır olduklarını kaydetti. Bakan Kaya, Vatansever’e Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın da geçmiş olsun dilekleri ile selamını da iletti.

Ziyaretin ardından hastane çıkışında basın mensuplarına açıklama yapan Kaya, dün Türk Metal Sendikası Bursa Şubesi işçilerinin Ankara’da Kadınlar Günü programına katılmak üzere yola çıktıklarını, İnegöl bölgesinde acı bir trafik kazası geçirdiklerini anımsattı.

Kaya, kazada 7 kadının hayatını kaybettiğini aktararak, “Bugün cenaze törenlerine katılmak üzere Bursa’dayız. Hastanede yaralı Şirin Vatansever’i ziyaret ettik. Kendisi başarılı bir ameliyat geçirmiş. Şu an sağlık durumu gayet iyi.” değerlendirmesinde bulundu.

Kazada yaralanan 39 kişiden 12’sinin hastanelerdeki tedavisinin sürdüğünü ifade eden Kaya, “Diğerlerinin ayakta tedavileri devam ediyor, taburcu edilmişler. 7 Kadın işçimizi kaybettik. Çok acı bir olay yaşadık. Ailelerine, milletimize başsağlığı diliyorum. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne bu sene buruk girdik ülke olarak. Milletimizin başı sağ olsun.” diye konuştu.

Kaya, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü başta Türkiye’dekiler olmak üzere dünyadaki tüm kadınların buruk bir şekilde kutladığını sözlerine ekledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X