Bakan Müezzinoğlu Bursalılarla bayramlaştı

Bayramlaşma turuna çıkan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ile Bahattin Ağtürk isimli vatandaş arasında ilginç bir sigara diyaloğu yaşandı. Ağtürk, Müezzinoğlu’nun sigarayı bırakma teklifini önce kabul etmedi, ancak bir süre sonra yazılı ‘taahhütte’ buluna

Bakan Müezzinoğlu Bursalılarla bayramlaştı

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Bursa’da vatandaşlarla bayramlaştı. Orhangazi Parkı’ndan başlayarak uzun çarşı ve kapalı çarşıyı gezen Müezzinoğlu’na Vali Münir Karaloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun ve partililer eşlik etti. Vatandaşlarla tek tek bayramlaşan Müezzinoğlu, büyük ilgi gördü. Ayrıca bayramlaşma sırasında partililer, karanfil ve kestane şekeri dağıttı.

MÜEZZİNOĞLU ISRAR ETTİ AMA

Öte yandan, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ile karayollarından emekli operatör Bahattin Ağtürk isimli vatandaş arasında ilginç bir diyalog yaşandı. Çarşıda Ağtürk ile bayramlaşan Müezzinoğlu, Ağtürk’ün cebindeki sigara paketini görünce almak istedi. Ağtürk, cebindeki paketi isteyen Müezzinoğlu’na, sigarayı bayramdan sonra bırakma sözü verdi. Bunun üzerine Müezzinoğlu, Ağtürk’ün yanından ayrıldı.

BİR SÜRE SONRA YENİDEN GELDİ

Müezzinoğlu’nun vatandaşlarla bayramlaştığı sırada Ağtürk bir süre sonra tekrar yanına geldi. Sigarayı bıraktığını ifade eden Ağtürk, cebindeki paketi Müezzinoğlu’na verdi. Ağtürk, ardından Müezzinoğlu’nun ‘Bundan sonra sigarayı bırakıyorum’ diye yazdığı kağıda imza attı. Basın mensuplarına yaptığı açıklamada sigarayı kesin olarak bıraktığını açıklayan Ağtürk, “Sağlık Bakanımız devlet büyüğümüz. Düşündüm taşındım, ondan sonra sigarayı bırakmaya karar verdim. Sigara paketimi bakana verdim ve bundan sonra sigara içmeyeceğimi söyledim” dedi.

“KULAKLARINI DA ÇEK”

Bayramlaşma esnasında Müezzinoğlu ile bir başka vatandaş arasında da ilginç bir koalisyon diyalogu yaşandı. Vatandaşın bir koalisyon kurulması istemesi üzerine Müezzinoğlu, “Gelmiyorlar ne yapalım. Biri diyor ben gelmem. Diğeri diyor ben gelmem. Bakalım bayramdan sonra tekrar deneyeceğiz” dedi. Bunun üzerine vatandaşın ‘ben hallederim’ demesi üzerine Müezzinoğlu, “Öyle mi kulaklarını da çek” dedi

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X