Bakan Müezzinoğlu İnegöl Devlet Hastanesi`ni açtı

Bursa’nın İnegöl ilçesinde yapılan 300 yataklı yeni Devlet Hastanesi, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun bizzat katıldığı törende, Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından tele konferansla hizmete açıldı.

Bakan Müezzinoğlu İnegöl Devlet Hastanesi`ni açtı
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Bursa ve ilçelerinde 21 yatırımı Merinos’ta yapılan toplu açılış töreninde tele konferansla hizmete açtı.
 
İnegöl Devlet Hastanesi’nnin açılışına Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Kaymakam Ali Akça, Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile çok sayıda davetli katıldı. Müezzinoğlu, “İnegöl insanımıza yakışan, son derece modern bu hastanenin hizmete sokulmasında mutluluk duyuyorum. Burasının bölge insanına şifa dağıtmasını temenni ediyorum. Başbakanımızın selamlarını da sizlere getirdim. Bizim medeniyet anlayışımızın merkezi Bursa’dır. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın, insanı yücelt ki devlet yücelsin. İnsanımızı yaşatabilmek için geceli gündüzlü çalışıyoruz. Daha iyisinin, daha moderninin peşinde koşuyoruz. İnsanımızı daha güzeliyle buluşturabilmek için çalışıyoruz. çalışmaya devam edeceğiz. Sağlıkta olduğu gibi bir çok alanlarda devrim yaptık. İnsanımızın daha iyiye layık olduğuna inanarak bunları yaptık. İki günü birbirine müsavi olan ziyandadır diyerek, yarınımızın bugünden daha iyi olabilmesi için geceli gündüzlü çalışarak başardık. İnşallah başarmaya devam edeceğiz” dedi.
 
BİSİKLET YOLU YAPILIRSA ESKİ HASTANE BELEDİYEYE DEVREDİLECEK
 
Başkan Alinur Aktaş, eski hastanenin yerinin belediyeye devredilmesini istemesi üzerine Bakan Müezzinoğlu, “Hastanenin yerini benden almak istiyor. Böyle bedava vermem. İnegöl’e baktım. Ben bisikleti çok seviyorum. Bir kardeşimiz bisiklete binmiş, arkasına da eşini oturtmuş. Ben de bir-iki defa öyle yapmıştım. Çok nostaljik olmuştu. Ama bisiklet yolu yok burada. Bizim araçları görünce bisiklet sürücüsü hemen kenara çekti ve durdu. 10 kilometre bisiklet yolunu yaptığın zaman mevcut eski hastane yerinin belediyeye verilmesi konusunda pazarlık yaparım. Ama o güne kadar kusura bakmasın. Sağlıklı nesiller istiyoruz. Sağlıklı beslenmek gerekiyor. Yürüyüş yolları, bisiklet yolları da pazarlık meselesidir. Bisiklet yolu olduğu gün masaya oturacağız.” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X