Bakan Müezzinoğlu seçim startını Bursa’dan verdi

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, seçim startını AK Parti 1. sıra milletvekili adayı olduğu Bursa’dan verdi.

Bakan Müezzinoğlu seçim startını Bursa’dan verdi

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, eşi Faize Müezzinoğlu ile birlikte AK Parti Bursa İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. Bakan Müezzinoğlu, “Bursa milletvekili adayı olarak ilan edildikten sonra ilk gelişim. Ümit ederim ki Bursa dinamiklerine katkı sağlarız. Şahsım, ailem, siyasi yolculuk yaptığım arkadaşlarım ve Bursa’nin siyasi dinamikleri adına hayırlı olmasını temenni ederim. AK Parti çatıları kurulduğu 14 Ağustos 2001’den bugüne Türkiye’nin vizyonunu çok farklı noktalara taşıdı. Türk milletinin hayallerini ve umutlarını daha çok geniş alanlara taşıdı. Bundan 12-13 yıl önce düşünülemeyenler. hayal edilemeyenler bugün gerçekleşti. Hayal diyerek suçlandığımız bir çok konu inşallah 2018’de farklı hedeflere ulaşmış, 2023’te de gayri safi milli hasıla (GSMH) ve milli bütçesi 2 trilyon Dolar olan bir Türkiye. GSMH’nin 20 bin Dolarları aştığı bir Türkiye, dünyanın genişmiş ülkeleri arasında hak ettiği yeri almış bir Türkiye hedefine inşallah bu çatılar vesile olacaktır. Bu çatılar altında ülke adına, millet adına, bayrak adına, ay yıldızlı bayrağın güçlü dalgalanması adına sorumluluk üstlenen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum, onlara başarılar diliyorum” diye konuştu.

AK Parti’nin her seçimden oylarını yükselterek çıktığını vurgulayan Müezzinoğlu, “2002 yılından bu yana seçimlere girdik. Milletin beklentilerini ve ortak hayallerini hedef aldık. Siyasi hayatımızın sabit ayağı millet ve milletin kendisidir. Bize oy versin, vermesin, yaşam tarzımız bir olsun olmasın, yaşam felsefesi ne olursa olsun, 77 milyon ülke insanın yarınlarını bugünden daha iyi etme hedefimiz var. Bütün seçimlerden oy oranını artırarak çıktık. Bursa Türkiye ortalamasının hep üzerindeydi. İnanıyorum ki 7 Haziran’dan sonra bu destek artarak devam edecektir. Bize düşen her Bursalıyı kucaklamak, onlarla gönül bağı kurmaktır. Farklı düşüncede olan tüm vatandaşlarımız bu ülkenin vatandaşı olmaktan onur duyduğu, ay yıldızlı bayrağın daha güçlü dalgalandığı bir Türkiye için herkesi bağrımıza basmak için geceli gündüzlü çalışmak bizim görevimizdir” dedi.

“SIFATLAR GELİP GEÇİCİDİR”

Sıfatların gelip geçici olduğunu kaydeden Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Biz, tüm kademelerimizle 3 milyon Bursalı hemşehrimizin yarınlarını bugünden daha iyi hale getirmek için çalışacağız. Yeter ki biz merkeze milleti alalım. O zaman bu millet bize desteğini verecektir. Milletin iktidarı asla bitmez. Biz de milletin bize verdiği o iktidarı 12 yıl boyunca nasıl dinamik, samimi ve dik durarak temsil ettiysek, bundan sonra da 8 Haziran’dan sonra bu milletin hak ettiği, bu millete yakışan, milletin kaderi ile kapalı kapılar ardında oynanamayacağı, parantez içinde saklanmadığı, özgürlükçü, demokrat, sivil bir anayasayı bizler bu millete sağlayacağız. Milletimizden de isteğimiz, kendisinin kaderi ile oynayanlara fırsat vermemesi.”

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ile Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’a Bursa’ya yaptıkları hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Müezzinoğlu, 7 Haziran seçimlerinin herkese hayırlı olmasını diledi.

AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun ise “En önemli hedefimiz sivil bir anayasayı milletimize hediye etmektir. Bursa olarak buna en yüksek katkıyı vermek istiyoruz. Hem oylarımızı, hem de milletvekili sayımızı arttıracağız. Hedeflerimizi yakalayacağımıza inanıyorum. Adaylığınızın Bursa’mıza hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Başkan Torun, konuşmaların ardından Bakan Müezzinoğlu’na çiçek takdim etti. Ardından Bakan Müezzinoğlu, AK Parti İl Başkanlığı’nın Seçim Koordinasyon Merkezi’ni ziyaret etti. SKM Başkanı Abdullah Duman, Karamazak Mahalle Başkanı Ömer Bayduz ile telefonla görüşen Müezzinoğlu’na seçim çalışmaları ile ilgili bilgi verdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X