Bakan Müezzinoğlu’ndan ‘Anneler Günü’ jesti

Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, “Anneler Günü” kapsamında Dr. Ayten Bozkaya Spastik Çocuklar Hastanesi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde engelli çocuklar ve anneleriyle bir araya geldi.

Bakan Müezzinoğlu’ndan ‘Anneler Günü’ jesti

Bursa’da programlarına devam eden Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, “Anneler Günü” dolayısıyla Dr. Ayten Bozkaya Spastik Çocuklar Hastanesi ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti. 

Bakan Müeziinoğlu’nun engelli çocuklara ve ailelerine hediye vererek Anneler Günü’nü kutladığı ziyarette Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Şükrü Köse, AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalletin Torun, Bursa İl Sağlık ve Halk Sağlığı Müdürü Dr. Özcan Akan, Bursa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Rüstem Aşkın ile AK Parti Bursa Milletvekili Adayı Bennur Karaburun da hazır bulundu.

Hastaların kaldığı odaları tek tek gezen Bakan Müezzinoğlu, hastanenin Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen hastaları ağırladığını bilgisini vererek, “Hastanemiz sadece Bursalılara değil ülkemizin dört bir yanına hizmet veriyor. Bakıyorsunuz Bitlis’ten, Bilecik’e vatandaşlarımız burada tedavi görüyor. İnşallah önümüzdeki dönemde hastanemizin kapasitesini arttırarak daha kaliteli hizmet vermesini sağlayacağız. Yatırımlarımız sürecek” şeklinde konuştu.

Hastanede bulunan engelli çocuklarla yakıdan ilgilenerek sohbet eden Müezzinoğlu, çocuklara oyuncak ve Bursaspor forması hediye etti. Çocukların annelerini de unutmayan Müezzinoğlu, engelli annelerine çiçek takdim ederek Anneler Günü’nü kutladı. Daha sonra hastane yöneticileriyle kısa bir toplantı gerçekleştirerek yapılan hizmetler hakkında bilgi alan Müezzinoğlu, hastane yöneticileriyle hatıra fotoğrafı çektirerek ziyaretini sonlandırdı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X