Bakan Müezzinoğlu’ndan ‘Kadınlar Günü’ mesajı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, kadınların, cesaret ve güçleriyle cephelerde Türk milletinin kaderini değiştirdiğini, bilimin ışığında hayatı şekillendirdiğini, toprağa alın terini adadığını belirterek, Türk kadınlarının tarih sayfal

Bakan Müezzinoğlu’ndan ‘Kadınlar Günü’ mesajı

Müezzinoğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, kadınların her zaman saygı ve övgünün en büyüğünü hak ettiğini belirtti.

 

Türkiye’nin her ferdinin tarih boyunca kadınlara borçlu ve minnettar kalacağını vurgulayan Müezzinoğlu, şunları kaydetti:

 

“Cesareti ve gücüyle cephelerde ulusumuzun kaderini değiştiren, bilimin ışığında hayatımızı şekillendiren, toprağımıza alın terini adayan kadınlarımız tarih sayfalarında daima gururla anılacaktır. Bu düşüncelerle, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü Ankara’da karşılamak üzere Bursa’dan Ankara’ya doğru yola çıkan, Türk Metal Sendikası üyelerini taşıyan otobüsün İnegöl ilçesi Osmaniye köyü yakınlarında devrilmesi sonucu hayatını kaybeden kadın işçilerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı, yaralı kadın işçilerimize acil şifalar diliyorum.”

 

Müezzinoğlu, mesajında, emek ve fedakarlıkla nesiller boyu değer üreten tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X