Bakan Müezzinoğlu’ndan ‘milli’ tepkisi

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, bir gazetenin fotoğrafını kullanarak manşet atmasına ilişkin, “Bana ‘Milli mi?’ diye soran gazete manşetine yarın sabah ‘Atatürk milli miydi?’ diye soru sormasını öneririm. Söyleyeceklerim bu kadar. Bu kadar mantık ve akı

Bakan Müezzinoğlu’ndan ‘milli’ tepkisi

Müezzinoğlu, Esentepe Mahallesi’ndeki Eğridereliler Derneğinde, eski Başbakan Yardımcısı Ertuğrul Yalçınbayır’ın da yer aldığı bayramlaşma törenine katıldı.

 

Törenin ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Müezzinoğlu, Mina’daki izdihamda hayatlarını kaybeden Türk hacıların isimlerinin sorulması üzerine, “Şu anda Diyanet İşleri Başkanımız orada. Bize de isim bazında ve net sayı bazında bir sonuç gelmiş değil. Cuma’dan sonra Sayın Diyanet İşleri Başkanımız ile bir telefon görüşmesi yapacağım. O zaman sağlıklı bir son durum bilgisi alınabilir, ondan sonra bir açıklama yapılabilir. Şu anda herhangi ilave bir bilgi bende yok” diye konuştu.

 

Müezzinoğlu, bir gazetecinin “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ‘550 milli vekil’ istedi. Bir gazete, fotoğrafınızı kullanarak, ‘Bunlar mı milli vekil?’ diye manşet attı. Bu manşet hakkında neler söylemek istersiniz” sorusuna ise “Bana ‘Milli mi?’ diye soran gazete manşetine, yarın sabah ‘Atatürk milli miydi?’ diye soru sormasını öneririm. Söyleyeceklerim bu kadar. Bu kadar mantık ve akıl dışı, bu kadar izan ve ölçü dışı” yanıtını verdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X