Bakan TEKNOSAB’ı havadan inceledi

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Bursa programı kapsamında, Teknoloji Organize Sanayi Bölgesi’nin (TEKNOSAB) yapılacağı araziyi havadan incelediği bildirildi.

Bakan TEKNOSAB’ı havadan inceledi

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’ndan (BTSO) yapılan açıklamada, Oda Hizmet Binası’nda önceki gün gerçekleştirilen istişare toplantısı öncesinde Bakan Faruk Özlü’ye BTSO’nun çalışmaları ve kuruluş alt yapısı 1 yıl gibi kısa sürede tamamlanan TEKNOSAB projesi hakkında brifing verildi.


Toplantının sonunda Bakan Özlü, kendi adına dikilen 16 fidan için hazırlanan sertifikayı BTSO Başkanı İbrahim Burkay’ın elinden aldı.


Özlü, BTSO’daki toplantının ardından Türkiye’nin ileri teknoloji üretimine büyük katkı sağlaması beklenen TEKNOSAB’ın yapılacağı araziyi helikopterle havada inceledi. Bakan Özlü’ye, Vali İzzettin Küçük, BTSO Başkanı Burkay ve Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe eşlik etti. Burkay, TEKNOSAB Projesinin son durumu ile ilgili Bakan Özlü’ye bilgiler verdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X