Bakan Yıldız Aksaray’da

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, AK Parti İstişare Toplantısı için Aksaray’a geldi. Aksaray Belediyesi’ni ziyaretinde konuşan Bakan Yıld…

Bakan Yıldız Aksaray’da

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, AK Parti İstişare Toplantısı için Aksaray’a geldi. Aksaray Belediyesi’ni ziyaretinde konuşan Bakan Yıldız, “Oy vermek Türkiye’nin geleceği ile ilgili karar vermektir” dedi. İlk olarak Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’yı ziyaret eden Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yıldız, 7 Haziran seçimlerinin önemine değinerek, “Şu anda seçime 8 gün kaldı. İnşallah 9 seçimi geride bıraktık. Ama her defasında biz güçlenerek çıktık. Çünkü doğru yaptığımız kadar güçlendiğimizi hamdolsun her defasında fark ettik. Doğruları yapmaya devam edeceğiz. Ülkemiz için, geleceğimiz için en önemli seçimlerden bir tanesine giriyoruz. Vatandaşlarımızın yalnızca bir vatandaşlık hakkı, yalnızca bir seçimde oy kullanmak olarak bakmamalarını özellikle tavsiye ediyorum. Bunu istirham ediyorum. Çünkü katılım oranının yüksek olması gerek bütün vatandaşlarımızın Türkiye’nin geleceği ile ilgili karar vermesi, gerekse de Türkiye’nin bugünkü konularının müdahale etmesi anlamındadır. Vatandaşımızın, halkımızın her türlü müdahalesi sandık vasıtası ile seçim vasıtası ile olmaktadır. Ama vesayet rejimlerinin müdahalesi sandığa mani olmak üzerinedir. O yüzden vatandaşımız yalnızca kendi oyuna değil ülkesine de sahip çıkmış olacak. Biz partimize oy veren, AK Parti’ye oy veren ve vermeyen bütün vatandaşlarımızın bütün vatandaşlarımıza bunu tavsiye ediyoruz. Katılım oranının yüksek olması özellikle çoğulcu demokrasiye geçişi ile de alakalı önemli bir husustur. O yüzden önümüzdeki pazara hep beraber sandıkların başına gideceğiz ve orada Türkiye’nin geleceğini Allah’ın izni ile şekillendirmiş olacağız” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X