Bakan Zeybekçi Köyceğiz Devlet Hastanesini Açtı

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde TOKİ tarafından yaptırılan 30 yataklı Devlet Hastanesi’nin açılışını yaptı. Açılış öncesi K…

Bakan Zeybekçi Köyceğiz Devlet Hastanesini Açtı

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde TOKİ tarafından yaptırılan 30 yataklı Devlet Hastanesi’nin açılışını yaptı. Açılış öncesi Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan’ı ziyaret eden Bakan Zeybekçi Belediye binası önünde zeybek oynadı. Açılışta konuşan Bakan Zeybekçi; “Sizlerin oylarıyla seçeceğiniz milletin adamlarının ilk meclisinde ilk uygulayacağımız şey şudur. Akdeniz ve Ege sahillerinde uygulayacağımız yeni serbest bölgelerdir. İçinde otelinin, içinde yat limanının, içinde alışverişinin, içinde bütün diğer faaliyetlerin olduğu bölgeler serbest bölgeler haline gelecek ve Ege sahilinde bütün bunları böyle inci tanesi gibi sıralayacağız. Özellikle Muğla’da, özellikle Köyceğiz’de insanlar gelecek o serbest bölgede bizim insanlarımız yani sizlerin işyerlerinin olduğu o serbest bölgede, bizim insanlarımızın, bizim kardeşlerimizin çalıştığı o serbest bölgelerde dünyanın hiçbir yerinde, Yunanistan’da, Mısır’da, İsrail’de, aklınıza gelebilen Akdeniz havzasında başka hiçbir yerde bulunmayan özelliklerdeki bu serbest bölgeleri inşallah Ege sahillerine komple koyacağız. Ondan sonra dünya oralara akacak” dedi. “496 BİN KİŞİ TEDAVİ İÇİN TÜRKİYEYE GELDİ” Türkiye’nin aynı zamanda bir sağlık merkezi haline gelmeye başladığını ve geçen yıl Sağlık Bakanlığı verilerine göre 496 bin kişini,n tedavi amaçlı Türkiye’ye geldiğini belirten Bakan Zeybekçi, “Türkiye’nin tamamında hastanelerimiz Dünya’nın en iyi hastaneleri olacak, artık şunu demiyoruz. Avrupa’nın, Amerika’nın hastaneleri gibi olacak, artık değil Dünya’nın en iyisi, onlar bizi taklit ediyor. Geçen sene Sağlık Bakanlığının kayıtlı rakamlarına göre 496 bin yabancı vatandaş, Türkiye’ye turist olarak gelenler değil. Özellikle Türkiye’de tedavi olacağım diye gelenler 496 bin tane. Biz de destekliyoruz. Biz bu millete sadece hizmet ettik Sadece hizmetkar olduk” dedi. Yapılan konuşmaların ardından hastanenin açılışı yapıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X