Bakanı Koca açıkladı! Ayda ve Elif’in sağlık durumu nasıl?

Sağlık Bakanı Koca, “İzmir’de şu an hastanelerimizde tedavi altında olan 36 vatandaşımız var, 999 vatandaşımız taburcu edildi. Yoğun bakımlarımızda ise 7 hastamızın tedavisi devam ediyor.” bilgisini verdi. Bakan Koca, “Elif bebeğimizin serviste kardeşleriyle birlikte tedavisi devam ediyor. Elif bebeğimizin de genel durumu iyi, herhangi bir sorunu yok.” şeklinde konuştu.

Bakanı Koca açıkladı! Ayda ve Elif’in sağlık durumu nasıl?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İzmir’deki depremde yaralı olarak kurtarılan çocukları tedavi gördüğü Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Hastanesinde ziyaretleri sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Bakan Koca, “Şu an hastanelerimizde tedavi altında olan 36 vatandaşımız var, 999 vatandaşımız taburcu edildi. Yoğun bakımlarımızda ise 7 hastamızın tedavisi devam ediyor, bu 7 hastamızın 5’inin durumu biraz daha ciddiyetini koruyor.” dedi.

“Ayda bebeğimiz bugün veya yarın servise çıkarılabilecek”

“Ayda bebeğimizi ziyaret ettim, yoğun bakımda.” diyen Koca, “Genel durumunun iyi olduğunu, bugün veya yarın servise çıkarılabileceğini söyleyebilirim.” ifadesini kullandı.

“Elif bebeğimizin de genel durumu iyi”

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “Elif bebeğimizin serviste kardeşleriyle birlikte tedavisi devam ediyor. Elif bebeğimizin de genel durumu iyi, herhangi bir sorunu yok.” şeklinde konuştu.

Erciyes Üniversitesinde geliştirilen Kovid-19 aşı adayı

Bakan Koca, Erciyes Üniversitesinde geliştirilen Kovid-19 aşı adayı ile ilgili de “Bugün Türkiye’de yerli aşımızın insan uygulaması, ilk defa başlamış oldu.” dedi.

NTV

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X