Bakanlar Kurulu sonrası önemli açıklamalar

Hükümet sözcüsü Numan Kurtulmuş Bakanlar Kurulu sonrası önemli açıklamalarda bulundu.

Bakanlar Kurulu sonrası önemli açıklamalar

Numan Kurtulmuş, seçim hükümetine ilişkin, ‘Seçim hükümeti ilkti. Türkiye başarılı bir şekilde gerçekleştirdi. İnşallah bir daha Türkiye’de böyle bir şey olmaz. Tarihi bir deney ve deneyimi hep beraber yaşadık’ dedi.

Kurtulmuş,  1 Kasım seçimleriyle ilgili ise, ‘Geçmiş seçimlere göre en olaysız seçimlerden oldu. Ciddi bir şekilde başarılı ve olaysız bir seçim günü geride bırakıldı. Seçim sonrasında sandıkların açılması, oyların sayılması açısından itirazın en az olduğu seçimlerden biri oldu’ diye konuştu.

Çözüm sürecine ilişkin soruya da yanıt veren Kurtulmuş, ‘Türkiye’de 37 yıldır devam eden bir terör süreci var. Adına ne dersek diyelim, Türkiye için hayati bir önem taşıyor. Terör örgütü burada iki yüzlü davranmaması gerekiyor. Öncelikle silahların gömülmesi ve beton atılması ilk şarttır. Bu ortaya çıkdıkdan sonra Türkiye’de bütün vatandaşlarımız sahip çıktığı bu süreç ortaya konacaktır’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X