Bakanlık devir için olur verdi

Oylat’ta İnegöl Orman İşletme Müdürlüğü’ne ait bölge girişindeki karşılıklı iki otelin, Orman ve Su İşleri Bakanlığı oluruyla Büyükşehir Belediyesi’ne devredileceği belirtildi.

Bakanlık devir için olur verdi

SADULLAH ORGAN

 

Büyükşehir Belediyesi ile İnegöl Orman İşletme Müdürlüğü arasında imzalanacak protokolle, 29 yıllığına Büyükşehir Belediyesi’ne devredilecek binaların, yıkılarak yerlerine yeni modern binalar inşa edileceği kaydedildi.

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “O binalar artık ekonomik ömrünü tamamladı. Şuan yıkılmasının bir avantaj olduğunu düşünüyorum. Çünkü tatil beldesine girdiğinizde karşınıza bu eski binalar çıkıyor. Hoş bir durum değil. İnşallah kısa bir zaman içerisinde yıkımı gerçekleşebilir. Yeni edindiğimiz bilgiye göre Orman ve Su İşleri Bakanlığımız bu eski binaların yerlerinin Büyükşehir Belediyesi’ne devredilmesine olur vermiş. Eski binaların yerlerine yeni oteller yapılacak” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X