Bakın nasıl şampiyon olduk!

Bursasporlu futbolcuların kendine gelebilmesi için Özlüce’de her yol deneniyor… Teknik heyet ve mentör İbrahim Erk, oyunculara 2009-2010 sezonunda yaşanan müthiş başarıyı öyküler halinde anlatıyor. Ligin ilkyarısında eksik kalınmasına rağmen kazanılan m

Bakın nasıl şampiyon olduk!

BEYTULLAH SÜAT

Bursaspor’da Beşiktaş maçı öncesi hafta başından bu yana adeta seferberlik ilan edilmiş durumda. Yeşil beyazlı camia için farklı anlamlar taşıyan bu mücadelede oyuncuların son haftalara nazaran  istekli, hırslı ve inançlı bir görüntü sergilemesi bekleniyor. Çaykur Rizespor’un Kasımpaşaspor karşısında aldığı yenilgi oyuncular üzerinde olumlu bir etki yaparken, moral ve motivasyon anlamında son dönemde yaşanan sıkıntılar üzerine gerek teknik heyet gerekse mentör İbrahim Erk farklı yöntemler deniyor. 

ÖZELLİKLE BU MAÇLAR

Özgüveni kaybolmuş oyuncuları kendilerine getirebilmek için Özlüce’de sürekli toplantılar yapılırken, özellikle şampiyonluk görüntülerinin izlettirildiği öğrenildi. 2009-2010 sezonunda yaşanan müthiş başarının öyküler halinde anlatıldığı belirtildi. Mentör İbrahim Erk’in ayrıca Bursaspor’un ligin ilk yarısında eksik kalmasına rağmen kazandığı Kasımpaşa ve Kayserispor maçlarını da oyunculara izlettirdiği bildirildi. 

ATILAN GOLLER

O maçlarda tribünlerle bir olunarak nasıl bir inanç ve hırs ortaya konulduğunun fotoğraflarla da anlatıldığı öğrenildi. Ayrıca gerek teknik heyetin gerekse İbrahim Erk’in oyuncularla tek tek toplantılar yaptığı da biliniyor. Bu görüşmelerde ise futbolculara kendileri için hazırlanan özel görüntüler izlettiriliyor. Atılan goller, asistler, yardımlaşmalar tek tek ele alınırken, tribün şovlarının da bizzat sunulduğu öğrenildi. Bursaspor teknik heyetin yapılan bu çalışmalardan oldukça memnun kaldığı bildirildi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X