Bakyapı’dan TBMM’nin onarımına destek

Bakyapı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Bakgör, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) onarımına katkı koymanın sosyal proje değil, vatanın savunmasına tuğla koymak olduğunu söyledi.

Bakyapı’dan TBMM’nin onarımına destek

TBMM Başkanı İsmail Kahraman, 15 Temmuz kalkışmasında hedef olan Meclis’in harap olan yerlerinin yeniden yapımı için harekete geçen Gayri Menkul Yatırım Ortaklığı Derneği’ne teşekkür etti. 

Terör örgütünün zarar verdiği bölümleri onaran derneğin üyelerinden Bakyapı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Bakgör, ”Bizler için TBMM’nin onarımına katkı koymak sosyal proje değil, vatanın savunmasına tuğla koymaktır. Hain girişimin izlerini silmek için adım atmak görevimizdi. Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı İsmail Kahraman gönderdiği teşükkür mektubuyla bizleri onere etti” dedi.

BÜYÜK SORUMLULUK ÜSTLENDİNİZ

Meclis Başkanı İsmail Kahraman’ın, Veysel Bakgör’e gönderdiği teşekkür mektubunda darbe girişiminin ilk hedefinin TBMM olduğuna dikkat çekildi. Meclis’in o gece kendi iradesine sahip çıktığının vurgulandığı mektupta, ”Milletimizin de desteğiyle milli iradenin tecelligâhını açık tutmayı başarmıştır. Meclisimiz atılan bombalardan büyük zarar görse de, Türkiye’yi kaosa sürüklemek isteyen emperyalizmin işbirlikçilerinin başarılı olmasına fırsat tanınmamıştır. Gayri Menkul Yatırım Ortaklığı Derneği Üyeleri olarak sizler, ülkemizin en zor günlerinde elinizi taşın altına sokarak büyük bir vatanseverlik gösterdiniz. 

TBMM’nin hasar gören bölümlerini onarmanın yanında ‘Milletin Meclisini Millet Yapar’ düsturuyla yola çıkıp, TBMM’nin ihtiyacı olan bir yapıyı inşâ etmek üzere büyük bir sorumluluk üstlendiniz. Feragat ve fedakârlık isteyen bu âlicenap girişiminizden dolayı sizleri tebrik ediyorum. Yaralarımızı sarmak ve 15 Temmuz’u Türkiye’nin yeniden dirilişi için fırsata çevirmek için Türkiye Büyük Millet Meclisi ile yaptığınız işbirliğinden dolayı sizlere teşekkür ediyorum” ifadeleri yer aldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X