‘BAL’ gibi şampiyon

Bursa’yı Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) temsil edecek yeni ekip Gemlikspor oldu.

‘BAL’ gibi şampiyon

1984 yılında kurulan Gemlikspor’un 31 yıllık hayali İznik Spor galibiyeti ile gerçek oldu. Gemlikspor, Kestel sahasında oynanan karşılaşmada gol şovu yaptı. 5-3 biten maçın ardından şampiyonluğu kutlayan Gemlik Tayfa Taraftar Grubu ve kırmızı beyazlı taraftarlar, Kaptan Abdullah Apak ve Teknik Direktör Selçuk Serbest’i omuzlara aldı. Geçen yıl Mudanya Sporu BAL Ligi’ne taşıyan Selçuk Serbest, bu yıl da kırmızı beyazlı ekibi şampiyon yaparak üst üste iki Bursa takımını BAL Ligi’ne çıkarma başarısı göstererek dikkatleri üzerine çekti.

Şampiyonluk kutlamaları ilçede de devam etti. Üstü açık otobüs ile şehir turu atan kırmızı beyazlılar, iskele meydanında havai fişek ve meşale şovu yaptı. Ak Parti Bursa Milletvekili İsmet Su, Gemlik Kaymakamı Cahit Işık, Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Emniyet Müdürü Ramiz Erçetin ve meclis üyelerinin de yer aldığı kutlamalar yaklaşık bir saat sürdü. Yılmaz, futbolcular, teknik heyet ve taraftar grubuna Büyükşehir Belediyesi Narcı-Karacaali Sosyal Tesisleri’nde yemek verdi. Şampiyonluk pastasının da kesildiği yemekte büyük coşku yaşandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X