Bal-Göç’te flaş gelişme!

Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği’nin (Bal-Göç) yarın yapılacak genel kurulu öncesinde sürpriz bir gelişme oldu. Hasan Öztürk ve Kader Özlem, diğer aday Emin Balkan’a karşı birleşti.

Bal-Göç’te flaş gelişme!

Hasan Öztürk ve Kader Özlem el ele vererek yaptıkları açıklamada, sürpriz birleşmeye ilişkin şu ifadeleri kullandılar;

‘3 Temmuz 2022 Pazar günü Yıldırım Belediyesi Yunusemre Spor Kompleksinde saat 11.00’de başlayacak olan BAL-GÖÇ KONGRESİNE KATILINIZ. Bu camianın geleceğine sahip çıkınız.

Bizler; adı kadar güçlü Bal-Göç için, bu camiayı yeniden ayağa kaldırmak için bizler üzerimize düşeni yaptık.

“Hep Birlikte Yeniden Güçlü Bir Bal-Göç için gerekli Yenilik ve Değişimleri yapmak üzere”, birlikte hareket etme kararı aldık.
Şimdi sıra üyelerimizde.

Bal-Göç’ü yeniden zirveye taşımak için güç birliği yapan BAL-GÖÇ ŞUBELERİ, YÖRE DERNEKLERİ, HEP BİRLİKTE YENİDEN PLATFORMU, BAL-GÖÇ’TE YENİLİK VE DEĞİŞİM HAREKETİ sizleri kongreye katılmaya ve camiamızın geleceğine sahip çıkmaya çağırıyor.

BAYRAĞIMIZIN KIRMIZI RENGİ İLE ÖZGÜRLÜĞÜN VE GÖKYÜZÜNÜN MAVİSİ BİRLEŞTİ.

BAL-GÖÇ’ÜN TARİHİNDE YEPYENİ BİR SAYFA AÇMAK ÜZERE
“BAL-GÖÇ’TE YENİLİK VE DEĞİŞİM İÇİN HEP BİRLİKTE YENİDEN” ÇALIŞMAK ÜZERE
KIRMIZI-MAVİ BİR LİSTE GELİYOR.

Bu birliktelik; camia söz konusu olduğunda karşılıklı olarak gerekli fedakarlıkları yapabilen ekiplerin Bal-Göç’ün geleceğine sahip çıkmak ve Derneğimizin güç odaklarının ve vesayetin elinde oyuncak haline getirilmesine izin vermemek adına yaptıkları bir birleşmedir.

Amacımız sadece kongre için bir araya gelmek değil; “SEN, BEN yok, BİZ VARIZ” prensibiyle Bal-Göç’ümüzü hak ettiği güzel yerlere taşımak üzere projeleri hayat geçirmek ve hizmet etmektir.’

PAYLAŞIMLI BAŞKANLIK

Edinilen bilgiye göre; Emin Balkan’ın karşısına çıkacak listenin başında Kader Özlem yer alacak. Seçilmeleri durumunda görev süresinin ilk yarısından sonra bayrağı Hasan Öztürk devralacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X