BAL yarışı kızıştı!

24 takımın Bölgesel Amatör Lig’e çıkma yarışında son 9 haftaya girildi. A Grubu’nda Yenicespor, takipçişi Emekspor’u yenerek biraz olsun rahatlarken, B Grubu’nda ise 30’ar puanlı Elmasbahçe, Kestel Belediye, Erdemli ve Yenişehir Belediye’nın mücadelesi ne

BAL yarışı kızıştı!

TOLGA ÖZTAŞ

2 Grupta 24 takımın Bölgesel Amatör Lig vizesi aradığı Bursa Süper Amatör Küme’de 13. hafta maçları tamamlandı. A Grubu’nda lider Yenicespor takipçisi Emekspor’u deplasmanda 3-1 ile geçerek zirvede yalnız kaldı. Play-off isteyen Kurtuluşspor küme düşmeme mücadelesi veren Mimarsinan’ı 2-0 ile geçerek ikinci sıraya yükseldi. Üst sıraları yakından ilgilendiren maçta ise Keles Gençlikspor ise Burgazspor’u 2-0 yenerek üçüncü sıraya yükseldi.

PUANLAR EŞİTLENDİ

Zirve mücadelesinin 4 takım arasında geçtiği B Grubu’nda ise haftaya lider giren Kestel Belediyespor deplasmanda Erdemlispor ile 3-3 berabere kaldı ve ikinci sıraya geriledi. İnegöl deplasmanında Karadeniz Güvenspor’u 5-1 ile geçen Elmasbahçespor ise averajla da olsa zirvenin yeni sahibi oldu. Kestel Belediye ile Erdemli’nin karşılaştığı haftada ligde kalma mücadelesi veren Değirmenönü ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Yenişehir Belediyespor ise büyük bir fırsatı teperek liderlik şansını kaçırdı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X