Balaban’da muhtarlık seçimi

2016 Ağustos ayında hayatını kaybeden Halit Acar’ın ardından Yıldırım Kaymakamlığı tarafından muhtarlık görevine atanan Şerif Sevcan, dün yapılan seçimlerle Balaban Mahallesi’nin muhtarlığına seçildi.

Balaban’da muhtarlık seçimi

Yaklaşık 10 aydır sürdürdüğü muhtarlık görevini başarıyla yerine getiren Şerif Sevcan, dün yapılan seçime tek başına girdi. Başka adayın olmadığı seçimde mahalle halkının büyük çoğunluğunun oyunu alarak seçilen Sevcan, 2019 yılında yapılması muhtemel olan yerel seçimlere kadar görevinin başında olacak. 

Secilmiş muhtar olarak görevine devam edeceğini belirten Şerif Sevcan, “Değerli büyüğüm Halit Acar’ın vefatının ardından bu göreve atanmıştım. Bugün de (dün) seçim yapıldı. Bu kez seçilerek görev aldım. 10 aydır yoğun çalışmalar yaptık. Bana destek veren tüm mahalle sakinlerine çok teşekkür ediyorum. Balaban için yapacak çok işimiz var. İnşallah bundan sonraki süreçte çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X