Balakuş güven tazeledi

İnegöl Demokrat Parti ilçe teşkilatının olağan genel kurulu Genel Başkan Gültekin Uysal’ın katılımı ile gerçekleşirken, tek liste ile gidilen seçimde mevcut Başkan Murat Balakuş güven tazeledi.

Balakuş güven tazeledi

SADULLAH ORGAN

 

DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, Türkiye’nin akıl yenilenmesine ihtiyacı olduğunu söyledi. Uysal, “Milletimiz ve devletimiz hedef halinde. Varlığımızı münakaşaya açmak isteyenler, alması gereken cevabı aldılar. Şanlı bir tarihin içerisinde pek çok zorluğu aşarak bugünlere kadar geldik. Milletimizle bölgeyi şekillendirecek hayati gelişmelerin ortasındayız. Siyasal sınırların çizildiği, büyük güçlerin yarınlara daha iyi müdahale edebilmek için dizayn ettiği coğrafyamız, bugün yine bir tehlike içerisindedir. Coğrafyanın baş aktörleri olarak bugün bu coğrafyada huzur ve sükûnu temin etmemiz gerekirken, yanlış politikalar neticesinde bölgemiz, İslam dünyasının büyük coğrafyası kan ve gözyaşı içerisinde. Bir yandan terörle mücadele ederken, terörist organizasyonlarla komşu olan bir Türkiye portresiyle karşı karşıyayız” dedi.

DP İlçe Başkanı Murat Balakuş da, “Geçmişte yaptığı hizmetleri ile bir kervan olmuş ve gelecekte de aynı kararlılıkla hazır bekleyen bu kadrolar, üstüne düşen görevden asla kaçmayacaktır” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X