Balat’a ‘Zümrüt’

Sedaş İnşaat, yeni projesi Balat Zümrüt ile bölgenin çehresine farklı bir vizyon katmaya hazırlanıyor.

Balat’a ‘Zümrüt’

Proje 28 dönüm alan üzerinde 204 konuttan oluşuyor. Bahçe katları, normal katlar ve dublekslerin olduğu projede 2+1, 3+1 ve 4+1 yaşam alanları sahiplerine değerli bir yaşam vaat ediyor.

Şirket yetkilileri, yaşam kültürünü komşuluk ilişkileriyle harmanlayıp, özlenen bir mahalle vizyonunun hedeflendiğini belirttikleri Balat Zümrüt’te, sosyal yaşamın da büyük bir özenle ele alındığının altını çizdiler. Yetkililer şöyle devam ettiler:

”Balat Zümrüt projesinde kafeteryalar, çocuk oyun odası, kapalı yüzme havuzu, spor salonu, hobi-el sanatları odası, sinema odası ve kütüphanesi ile çocuklar, gençler ve yetişkinler için en mutlu yaşam alanının inşasını hedefliyoruz. Balat Zümrüt, kapalı otopark, jeneratör sistemi ve ayrıcalıklı tarzıyla Balat’a zarafet ve şıklık katmaya hazırlanıyor. 36 yıllık sektörel tecrübemizin yansımalarından biri olan Balat Zümrüt projesinin kente değer katacağına olan inancımızla çalışmalarımızı sürdürüyoruz.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X