Balazs Dzsudzsak Timsah yolunda

Dinamo Moskova’da mutsuz olan 28 yaşındaki yıldız oyuncu, şehri ve camiayı beğenmesi durumunda Bursaspor’la sözleşme imzalayacak.

Balazs Dzsudzsak Timsah yolunda

Piyasa değeri 11 milyon Euro gözüken kanat oyuncusunun Rus ekibiyle mukavelesi 31 Aralık’ta bitiyor.

Kadrosunu güçlendirmek için arayışlarına devam eden Bursaspor’un, bugün yıldız bir ismi Bursa’ya getiriyor. Yeşil beyazlıların, bir süredir temasta olduğu Macarların ünlü futbolcusu Balazs Dzsudzsak, bugün şehre gelecek. Her iki kanatta da görev yapan 28 yaşındaki oyuncu son olarak Dinamo Moskova forması giydi. Sözleşmesi 31 Aralık 2015 tarihinde bitecek olan Macar yıldız, şehri ve tesisleri gezdikten sonra transferiyle ilgili karar verecek. 

11 MİLYON EURO

Piyasa değeri 11 milyon Euro olarak gözüken tecrübeli futbolcu, Macaristan Milli Takımı’nın forması 69 kez giydi ve rakip fileleri 16 kez sarstı. Geçen sezon Dinamo Moskova’da 43 maça çıkan ve 7 gol, 13 asistlik bir performans gösteren deneyimli krampon, kariyenin en iyi dönemini PSV Eindhoven formasıyla yaşamıştı. 

YÜKSEK BEDELLER

Hollanda’da 157 maçta 54 gol atan ve 50 asistle sükse yapan Balazs Dzsudzsak, 2012 Ocak ayından bu yana Dinamo Moskova’da oynuyor. 1 Temmuz 2011’de PSV Eindhoven’dan Rus ekibi Mahaçkale’ye 14 milyon Euro’ya transfer olan Macar futbolcu, Dinamo Moskova’ya ise 19 milyon Euro bonservis bedeline gitmişti. Kariyeri başarılarla dolu olan tecrübeli kramponu ikna etmek için yeşil beyazlı yönetim seferber olmuş durumda. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X