Balık kokoreçe ilgi büyük

Bursa Park Bahçe Sosyal ve Kültürel Hizmetler Ticaret AŞ (BURFAŞ) yönetimi, müşterilerine farklı tatlar sunmak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Son olarak, menüye ara sıcak olarak yeni bir lezzet eklendi.

Balık kokoreçe ilgi büyük

Gemlik’te, Büyükşehir Belediyesine bağlı bir şirkete ait sosyal tesislerin restoranında satışa sunulan deniz levreğinden yapılan ‘balık kokoreç’ ilgi görüyor. Her ne kadar ‘balık kokoreç’ adı verilse de bu ürün için normal kokoreç yapımından farklı bir yöntem kullanılıyor. Öncelikle kılçığından ayrılan levrek eti, küçük parçalara ayrılıyor. Bu et, domates, biber, kapya biberi, soğan eklenerek tavanın içine konuluyor ve tereyağında kavruluyor. Kavurma işleminin ardından tuz, pul biber, kekik ve özel baharatlar eklenip yemek servis ediliyor. Tesisin sorumlusu Serdar Türkan, ”Balığı sevmeyenler dahil, özellikle bunu yemeye gelen misafirlerimiz var” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X