Balıkçı barınağı rehabilite ediliyor

Uludağ Üniversitesi Gemlik Yerleşkesi önünde bulunan balıkçı barınağı rehabilite çalışmaları başladı.

Balıkçı barınağı rehabilite ediliyor

CEMAL KIRGIZ

Kayıkhane Mevkii’nde bulunan mendirekte yapılan iyileştirme çalışmalarının ardından yerleşke önündeki balıkçı barınağının da ilçeye yakışır bir hale getirileceğini ifade eden Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, derme çatma kulübeler, barakalar ve platformların yıkılarak rehabilite çalışmalarına start verdiklerini açıkladı.

LİMANDA TEMİZLİK

Balıkçılar ile birlikte çalışmaları yerinde inceleyen Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, denize atılan moloz, hafriyat, cüruf, inşaat atığı, araba lastiği ve birçok atığın da temizleneceğini kaydetti. 

Ulaştırma Bakanlığı’na ait temizleme gemisi ile liman bölgesinin nefes alacağını anlatan Refik Yılmaz, “Balıkçılarımız teknelerini artık daha kolay yanaştırabilecekler. Yıllardır balıkçı barınağına el atılmadı. Bu bölgeyi ilçeye yakışır hale getireceğiz. Kulübeler de yenilenecek. Balıkçı çekek yerlerine de modern düzenlemeler getiriyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X