Balıkçı barınağına yeni düzenleme

Gemlik’te ilçe balıkçılarının görüşleri doğrultusunda balıkçı barınağının yenileneceği bildirildi.

Balıkçı barınağına yeni düzenleme

CEMAL KIRGIZ

Gemlik Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Avcı, Liman Başkanı Mehmet Asım Sulu’nun yanı sıra, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü yetkilileri ve balıkçılarla bir araya geldi. Gemlik balıkçı barınakları ve balıkçıların sorunlarının ele alındığı toplantıda, Uludağ Üniversitesi Gemlik Yerleşkesi önünde bulunan balıkçı barınağının Kayıkhane Mevkii’ndeki mendirek benzeri bir düzenlemeyle yenilenmesi kararı alındı.

KULÜBELER YENİLENECEK

Üniversite Yerleşkesi önündeki balıkçı barınağının yenilenip çevre düzenlemesi yapılırken, balıkçılara verilen kulübelerin de yeniden yapılması kararlaştırıldı. Barınaktaki güvenlik ve temizlik hizmetleri de Gemlik Belediyesi tarafından yapılacak. Gemlik Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Avcı, Liman Başkanlığı ve İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nün yanı sıra Gemlikli balıkçıların görüşleri doğrultusunda, ilçeye yakışır bir barınak yapılacağını ifade etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X