Balıkçılar mendireği ücretsiz kullanacak

Gemlik Kayıkhane mevkiindeki Balıkçı Mendireği’nin Büyükşehir Belediyesi ve Gemlik Belediyesi ile ortaklaşa kullandırılacağı açıklandı.

Balıkçılar mendireği ücretsiz kullanacak

CEMAL KIRGIZ

Büyükşehir Belediyesi tarafından Gemlikli balıkçıların ücretsiz kullanması için yapılan ağların korunması amaçlı 32 adet gölgelik, dinlenme alanı ve idari binanın açılışı yapıldı.

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, limanlar ve mendireklerde düzen sağlanacağını ifade ederek, yapılan ağların korunmasına yönelik gölgelik ve idari binanın tüm balıkçıların kullanıma açıldığını söyledi. Belediye Başkanı Refik Yılmaz, “Ne belediye, ne dernek ne de kooperatif, hiçbir balıkçıdan para alamayacak. Balıkçıların kayıtlarını alıyoruz. Burası tüm balıkçılara ücretsiz kullandırılacak” dedi.

“Burası mendirektir, öncelik de balıkçılarımızındır” diyen Yılmaz, D plakalılar haricindeki Y plakalı balıkçıların da kayıklarını yüzer iskelelere çekebileceğini anlatarak, tüm uygulamaların ücretsiz olduğunu sözlerine ekledi. Daha sonra balıkçıların kaydı alındı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X