‘Balıkesir 3 gol attıysa bizde atarız’

Bauhaus’ta taraftarlarla imza gününde buluşan Josue, Şener ve Ozan kupada ümitlerin bitmediğini söyledi.

‘Balıkesir 3 gol attıysa bizde atarız’

Bursaspor’un milli isimleri Şener Özbayraklı ve Ozan Tufan ile Portekizli yıldız Filipe Josue, taraftarlarla imza gününde bir araya geldi.

Kulübün atölye, ev ve bahçe sponsoru olan Bauhaus’ta buluşmada oyuncular kalan kalan haftalar öncesi umutlu konuştu. Cezası nedeniyle Karabük maçında forma giymeyecek olan Şener ‘Bunun için üzüntülüyüm. Kasımpaşa karşısında Bursaspor’a yakışmayan bir sonuç aldık. Ligde ve kupada hedefi olan takımız. Kalan 5 maçımızı da kazanıp hedefimize ulaşmak istiyoruz. Avrupa’ya gidememe cezasını bu sezon bitirmek istiyoruz’ dedi.

KUPA DA ŞANSIMIZ VAR

Josue ise Kasımpaşa mağlubiyetini Karabük’e yenerek telafi edeceklerini belirterek ‘Bu hafta başarılı olacağımıza inanıyorum. Kardemir Karabükspor durumu belli fakat hedefimiz 3 puan. Ayrıca kupada da şansımızın devam ettiğini düşünüyorum. Balıkesirspor gibi hücum etkinliği olmayan bir takımın Fenerbahçe’ye 3 gol atması bizim umutlarımızın artmasına sebep oldu. Bizde İstanbul’da rakibimizi eleyecek goller atabiliriz.’dedi. Ozan Tufan ise gerek ligde gerekse kupada hedefe ulaşacak güce sahip olduklarını söyledi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X