Balıkesir dernekleri Bursa’da buluştu

Türkiye’nin farklı illerinde Balıkesir’i temsil eden Balıkesirliler Dernekleri Bursa’da bir araya geldi.

Balıkesir dernekleri Bursa’da buluştu

SEYİT GÜNDOĞAN

 

Bursa Balıkesirliler Derneği’nin ev sahipliği yaptığı buluşmaya, İstanbul Balıkesirliler Derneği kurucularının yanısıra, Manisa, Akhisar, Soma, İstanbul’daki Gönenliler ve Manyaslılar dernekleri katıldı. 

Balıkesir ve Balıkesirliler için daha güçlü ve etkin bir yapının olması için atılacak adımların tartışıldığı toplantıda  tüm temsilciler daha güçlü bir yapı ve daha güçlü bir ses olabilmek için birlik olma yönünde görüş birliğine vardı. Toplantıda konuşan Bursa Balıkesirliler Derneği Başkanı İrfan Göktaş, Türkiyenin çeşitli bölgelerinde Balıkesiri temsil eden  hemşehrilerini misafir etmekten dol dayı duyduğu mutluluğu dile getirdi. Her zaman birliğe ve dayanışmaya ihtiyaçları olduğunun altını çizen Göktaş, özellikle son yıllarda oluşturulan lobilerin insanına ve memleketine fayda sağlamada etkin rol aldıklarını vurguladı. 

İstanbul Balıkesirliler Derneği Kurucu Başkanı Salih Sağıroğlu da, derneklerin çoğu zaman gerek yöneticiler, gerekse üyeler tarafından amaçlarının dışında kullanılmaya çalışıldığını ifade ederek, asıl amaçların unutulduğunu, bunun da dernekçilik çalışmalarına büyük zararlar verdiğini kaydettti. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X